Uitzendkracht via Employability

Applying for a job

Uitzenden

Ben je op zoek naar een flexibele baan of heb je behoefte aan tijdelijk personeel? Wij van Employability helpen jou bij het vinden van een nieuwe baan en ondersteunen de werkgever die op zoek is naar tijdelijk personeel. Ons uitzendbureau is geen doorgeefluik, maar wij helpen werknemers om een duurzame arbeidsmarktwaarde te hebben en adviseren werkgevers over een brede en flexibele personeelsinzetbaarheid.

Wat is uitzenden?

Uitzenden is een manier om in tijdelijke werknemers te voorzien. Een werkgever kan tijdelijk personeel nodig hebben om iemand te vervangen die ziek is of om bijvoorbeeld seizoensgebonden pieken op te vangen. Wij als uitzendbureau zoeken voor de werkgever een passende werknemer die deze tijdelijke werkzaamheden kan verrichten. Hiervoor kijken wij in onze database en gaan actief op zoek naar passend personeel.

Wil je liever iemand aannemen voor een langere en vaste periode? Dan is detachering een goede optie. 
Wil je iemand direct een dienstverband aanbieden van jouw eigen organisatie? Dan kunnen wij het werving & selectie proces uit handen nemen.  

Naamloos 1

Werkgevers & werknemers

Groeien door uitzenden, hoe werkt dat?

Voor een werknemer kan werken via een uitzendbureau veel voordelen hebben net zoals uitzenden heeft voor een werkgever.

Uitzendbureau voor werknemers

Als je via ons uitzendbureau gaat werken, dan kun je rekenen op een persoonlijke benadering. Als je je bij ons inschrijft, nodigen we je uit voor een intakegesprek waarin we jouw wensen bespreken en overleggen wat we voor je gaan doen.

Opleiding

Is er een bepaald beroep wat je graag zou willen uitoefenen, maar heb je daar nog bepaalde certificaten of opleiding voor nodig? Dan kunnen wij dat voor je regelen. Denk aan een heftruck-certificaat, een VCA-certificaat of bijvoorbeeld een cursus in de Nederlandse taal.

Dit vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt. Dat is wat wij heel belangrijk vinden. Stilstand is achteruitgang. Door opleidingen te bieden, kun jij je verder ontwikkelen in je huidige werk of werken aan de juiste competenties voor een andere baan

Uitzendbureau als werkgever

Als je op uitzendbasis bij een bedrijf werkt, houdt dat in dat je bij ons in dienst bent en wij jou ‘uitlenen’ aan een bedrijf. Dit heeft als voordeel voor jou dat je onder onze voorwaarden aan het werkt bent. Mocht je bijvoorbeeld geen vervoer hebben naar het werk, dan kunnen wij voor je regelen dat je passend vervoer krijgt.

Voordelen voor werknemers van ons uitzendbureau

Uitzendbureau voor werkgevers

Ben je op zoek naar flexibel of tijdelijk personeel? Het kan zijn dat je een tijdelijke functie wilt invullen of iemand eerst tijdelijk in dienst wilt nemen om te kijken of het bevalt. Wij helpen bij het invullen van die functie.

Scholing voor werknemers

Wij bieden opleidingen en cursussen aan voor onze uitzendkrachten. Op die manier creëren we betere medewerkers die breed inzetbaar zijn. Dit zorgt ervoor dat wij goede uitzendkrachten in dienst hebben waarmee we jou goed kunnen bedienen. We bieden cursussen aan voor een heftruckcertificaat, een VCA-certificaat of bijvoorbeeld een cursus Nederlands.

Onder onze voorwaarden

Het grote voordeel van een uitzendkracht via een uitzendbureau is dat je zelf geen administratieve rompslomp hebt. Wij regelen alle administratie.

Ben je tevreden over de uitzendkracht en zou je deze graag in dienst willen nemen? Standaard kan dit na 1.040 gewerkte uren, maar voor de overnametermijn is overleg altijd mogelijk.

Geen werkgeversrisico

Een uitzendkracht betekent minder risico’s voor het eigen bedrijf. Omdat wij de officiële werkgever zijn van de uitzendkracht regelen wij de uitbetaling van het loon, doorbetaling van loon bij ziekte en afdracht van premies en heffingen. Dus wordt de uitzendkracht ziek of is deze afwezig, dan betalen wij het loon en verzorgen wij ook het re-integratietraject.

Voordelen voor werkgevers van ons uitzendbureau

Schrijf je direct in bij ons uitzendbureau, dan nodigen we jou uit voor een intakegesprek!

Of bekijk de vacatures die nu openstaan of er wat voor je tussenzit!

Overtuigd? Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor één of meerdere uitzendkrachten te bespreken.