Over uitzendbureau Employability

Bureau voor arbeidsmarkt dienstverlening

Waar iedereen vroeger altijd dacht dat het hebben van een vast contract het einddoel is en zekerheid geeft, past dat niet meer binnen de tijdgeest van tegenwoordig. We zijn nu niet meer gericht op zo lang mogelijk ergens blijven werken, maar continu blijven ontwikkelen. Daar willen wij als arbeidsmarkt dienstverlener aan bijdragen. We zien stilstand als achteruitgang. Door je kennisniveau te blijven ontwikkelen, blijf je als werknemer interessant voor de arbeidsmarkt en wordt je arbeidsmarktwaarde verhoogd.

Aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt

Bij ons uitzendbureau bestaat onze dienstverlening uit meer dan alleen uit het bemiddelen van mensen naar een baan. Dit doen we door het bieden van vakgerichte en praktische opleidingen om de werknemer meer arbeidspotentieel te geven en de werkgever een betere werknemer te kunnen bieden. Wat wij belangrijk vinden is dat werk niet alleen iets is waar men naartoe moet, maar wat men leuk vindt. Dit doen we door het bieden van loopbaancoaching om werknemers die niet meer op hun plek zitten nieuwe mogelijkheden te bieden, maar ook door mediation bij het oplossen van arbeidsconflicten en bovendien door re-integratie van werknemers die langdurig ziek zijn door te kijken naar wat ze nog wél kunnen en niet te blijven hangen in wat ze niet (meer) kunnen.
employability 025
employability 023

We zetten werkgevers aan het denken

Ook zetten we werkgevers aan het denken. Wat heb je in de afgelopen jaren gedaan om je personeel te blijven motiveren om zichzelf te ontwikkelen en op die manier interessant te blijven voor de arbeidsmarkt? Wat ga je doen met mensen die je op de lange termijn misschien niet meer nodig hebt in de functie waarin ze zitten? Geef je ze de kans om door te groeien naar een andere functie, misschien door middel van opleiding?
Wij noemen het duurzaam aan het werk zijn. We stimuleren werknemers om mee te groeien met de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en bieden werkgevers flexibiliteit, continuïteit en professionaliteit in het personeelsbestand.

Wij noemen het duurzaam aan het werk zijn. We stimuleren werknemers om mee te groeien met de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en bieden werkgevers flexibiliteit, continuïteit en professionaliteit in het personeelsbestand.

Diensten

Om onze visie uit te kunnen voeren, bieden we een breed aanbod van diensten aan. Binnen deze diensten ligt voor de werknemerszijde de focus op zaken als:

Aan de werkgeverszijde adviseren wij over een brede en flexibele personeelsinzetbaarheid en voeren dit ook namens onze opdrachtgevers uit.

Naamloos 1
Naamloos 1
Naamloos 1
Naamloos 1
Naamloos 1
employability 001

Petra Kok

Voordat Petra besmet raakte met haar passie voor arbeidsmarktdienstverlening, werkte Petra in de makelaardij en als vertegenwoordiger. Vanaf 2004 maakte Petra snel carrière binnen de uitzendbranche: als intercedent, vestigingsmanagers en vervolgens als salesmanager. Voor de 3 noordelijke provincies haalde Petra grote accounts binnen. Ondertussen begon het ondernemersbloed wat in de familie zit te kriebelen. Zo heeft Petra in 2016 Employability opgericht.

Waar Petra ook blij van wordt: hond Puck, muziek en haar platenspeler, films, lekker tafelen met vrienden en familie, fietsen en skiën.

Greta Grondsma

Mijn naam is Greta. Na het behalen van mijn propedeuse HRM wist ik één ding zeker: aan de slag in de praktijk en mijn opleiding MBO HRM afronden!
Employability bood uitkomst. Zij leren mij de kneepjes van het vak zelfstandig uit te oefenen. Want door het zelf te doen, leer je echt het meest.
Wat leuk is aan mijn werk en opleiding? En tegelijkertijd heel uitdagend? Letterlijk werk maken van het feit om de juiste kandidaat op de juiste plek te krijgen én te behouden.
Sinds deze ervaring doe ik eigenlijk niets liever, maar zet ik mijn werkzaamheden nog weleens opzij voor het drinken van goede koffie, dansen en voor het lezen van een spannend boek.

employability 003
employability 004

Wisal Bouisaghouane

Mijn naam is Wisal en ik volg de studie HRM op het mbo. Wat ik zo fijn vind aan mijn werkzaamheden bij Employability is dat het goed aansluit bij mijn studie. Alles wat ik hier leer, komt weer terug in mijn lesstof.
Ik reis elke dag van Hoogezand naar Groningen en bedenk me ondertussen welke nieuwe uitdagende werkzaamheden ik zal uitvoeren. Wat mijn werk zo leuk maakt, is dat ik dagelijks contact heb met werkzoekenden, werkenden en opdrachtgevers. Dit sluit uitstekend aan op mijn persoonlijkheid. Ik ben sociaal, behulpzaam en leergierig. 
 
Ik help werkzoekenden graag bij het vinden van een nieuwe baan!

Gerrie Drent

Mijn naam is Gerrie Drent en ik vervul de functie van bureaumanager binnen Employability. Ik ben getrouwd met Esther en trotse papa van onze beide zonen, Mika en Senn. In mijn vrije tijd ben ik op het voetbalveld te vinden als coach of als toeschouwer. In mijn werk ben ik enthousiast, nuchter, serieus, betrouwbaar en geloof ik dat hard werken loont. Ik communiceer eerlijk, transparant en met humor. Samen met mijn collega’s sta ik voor je klaar en zetten wij ons in voor respectvolle samenwerkingen. 

employability 007
employability 011

Linda Visser

Mijn naam is Linda en ik ben werkzaam als intercedent bij Employability. Na het voltooien van mijn mbo-opleiding HRM, waarin ik stage liep bij Employability, kreeg ik geen genoeg van het mensen blij maken met hun nieuwe baan, dus ben ik gebleven om dit voort te zetten! Nu combineer ik mijn werkzaamheden bij Employability met de hbo-deeltijdstudie SJD. Naast het helpen van mensen bij het zoeken naar hun nieuwe baan vind ik het ook erg belangrijk dat iedereen zich prettig en welkom bij ons voelt. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om met vriendinnen te zijn en houd ik van het kijken naar goede series.